AREA SALES MANAGERs

 

Vi söker nu Area Sales Managers till Stockholm med omnejd. 

Vill du bli en del av ett ledande företag inom möbeldesign? På Lammhults står vi inför en satsning att öka vår närvaro ytterligare på marknaden.
 

Arbetsbeskrivning
Som Area Sales Manager kommer du att vara med att utveckla vår verksamhet i respektive disktrikt. Tjänsten innebär att du bearbetar återförsäljare, inredningsarkitekter och slutkunder.

En mycket viktig del i ditt arbete blir att samarbeta med arkitekter och tillsammans med slutkund och återförsäljare skapa och förhandla fram optimala och hållbara lösningar. Mässdeltagande och kundaktiviteter ingår också i tjänsten.

Du kommer att ha stor nytta av vårt inspirerande showroom som ligger i centrala Stockholm. Du jobbar i nära samarbete med innesäljare på huvudkontoret i Lammhult och du rapporterar direkt till vår Country Sales Manager.
 

Vi erbjuder
Att få vara en del av ett av Skandinaviens mest välkända designmöbelföretag.

En kreativ och utmanade tjänst där du kommer vara högst delaktig i att utveckla och förvalta Lammhults. Vi är ett familjärt företag som känner stor stolthet för det vi gör.

En omfattande introduktion med utbildningar på företagets huvudkontor i Lammhult följt av samresor med säljare på de olika distrikten kommer sätta starten på din nya tjänst. 

Är detta du?
Du har ett stort intresse för design och en positiv personlighet som ser möjligheter före problem. Du har lätt för att strukturera ditt arbete och att jobba i en starkt resultatinriktad företagsmiljö. Att bygga relationer och hög social kompetens är helt naturligt för dig. För att lyckas i rollen är det starkt meriterande om du har erfarenhet av försäljning B2B, ett bra nätverk och vill utvecklas tillsammans med vårt säljteam.

Vi värdesätter att du har branschvana samt erfarenhet från uppsökande försäljning och arbete med arkitekter och återförsäljare samt erfarenhet av att arbeta med ett stark varumärke.

 

Besök nedan länkar för mer information eller för att söka tjänsten: 

Stockholm med omnejd