Menu

LEDIGA TJÄNSTER

Vi är ett företag i stark tillväxt och söker skickliga, motiverade och engagerade medarbetare.

INKÖPARE
Lammhults är i en spännande fas av utveckling med investeringar i nya produkter vilket också ställer nya krav på vår inköpsorganisation. Vi behöver nu utöka vår inköpsavdelning. Tjänsten är placerad i Lammhult och du ingår i ett inköpsteam bestående av tre inköpare och en inköpschef. Centralt fokus är på kostnadseffektivitet och flexibilitet för att möjliggöra fortsatt lönsam tillväxt.  

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom inköp/logistik och gärna några års erfarenhet. Du har en förståelse för hur inköp jobbar och bidrar aktivt till att utveckla våra inköpsprocesser. Vi tror även att du har god erfarenhet av förhandlingar. Teknisk bakgrund är meriterande. Vi är just nu inne i en utvecklingsfas och vi värderar därför förståelse för affärssystem och betydelsen av ett strukturerat arbetssätt högt. För oss är det viktigt att du är målmedveten och är en lagspelare för att kunna passa in hos Lammhults. Vi uppskattar vidare prestigelöshet, engagemang och initiativförmåga samt god kommunikativ förmåga att förmedla vårt budskap.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att balansera lagerbindning, tillgång på produkter och kostnader. Orderläggning av inköpsorder utifrån behovsanalyser, kontering och godkännande av fakturor, utveckla befintliga och nya leverantörsrelationer med ansvar för kontraktsfrågor, upphandling, leveranssäkerhet samt kvalitets- och utvärderingsprocesser, identifiera och tillsammans med gruppen driva förändringsprojekt inom inköp med mera.

Vill du vara med och utveckla Lammhults, ansök senast 2018-04-30. Vid frågor om tjänsten kontakta Niklas Olofsson, Supply Chain Manager, 070-9428711. Vi gör löpande utvärderingar så skicka gärna ansökan före detta datum. ANSÖK HÄR