LEDIGA TJÄNSTER

 

VI söker en Supply Chain Manager

Lammhults Möbel vill förstärka organisationen med en Supply Chain Manager och söker därför dig som kan koordinera, organisera och leda all logistik inom inköp och produktion tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder en utvecklande roll med varierande arbetsuppgifter där du får frihet under ansvar och ett glatt gäng kollegor i en spännande bransch. Vi värdesätter våra medarbetare och lever efter våra värdeord som är Delaktighet – Tillit – Entusiasm.

 

Om Tjänsten

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är affärsmässig och resultatorienterad. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare med ett coachande förhållningssätt som har förmågan att stötta, motivera och inspirera dina arbetskollegor. Du är en prestigelös, lyhörd och kommunikativ relationsskapare som har lätt för att dela med dig av dina kunskaper, fånga upp idéer och behov från verksamheten samt skapa ett förtroende hos andra. Du har integritet och känner dig trygg i att hålla i möten och styra inköp, planering och produktion i rätt riktning. Då du kommer att ställas inför många val ser vi även att du har god prioriteringsförmåga och är strukturerad i ditt angreppssätt. Slutligen söker vi dig som är tekniskt lagd och som kan bidra till Lammhults långsiktiga mål och strategier inom Supply Chain. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

 

Arbetsuppgifterna kommer att omfatta men inte begränsas till:

 

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

Du har en kandidatexamen inom Supply Chain, logistik eller liknande.

Du bör även har arbetat inom området under minst 5 års tid och under perioden varit i en chefsroll. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel. Du är van vid affärssystem, meriterande i specifikt Monitor. Du är strukturerad och har mycket god problemlösningsförmåga.

Du har mycket god kommunikationsförmåga i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Personliga egenskaper Du har ett lösningsorienterat, positivt sätt och kan arbeta såväl självständig som i team. Vi tror också att du trivs som bäst i en roll där du arbetar operativt såväl som strategiskt.

Vi uppskattar initiativförmåga och att du stimuleras av en dynamisk arbetsmiljö, där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att bidra till Lammhults framtida utveckling.

Har vi fångat din nyfikenhet? Vill du bli en av oss i team Lammhults? Då ska du söka tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Du är varmt välkommen med din ansökan senast 19 maj 2023 till HR Manager alina.carlsson@lammhults.se Märk din ansökan ”Supply Chain Manager”

Vid frågor om tjänsten kontakta VD Åsa van Drumpt, 070-697 26 41 alt asa.vandrumpt@lammhults.se 

 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid
Placeringsort: Lammhult
Tjänsten: Tillsvidareanställning

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more.

Accept