Menu
News & Stories / Lammhults söker produktionschef

Lammhults söker produktionschef

Lammhults söker produktionschef med ansvar för produktionsanläggning i Lammhult

Lammhults är i en spännande fas av utveckling och under 2016 genomfördes en omfattande investering i vår produktionsanläggning som går in i en slutfas första halvåret 2017. Vår produktionschef har nu valt att gå vidare till nya utmaningar varför vi söker en ersättare. Tjänsten är placerad i Lammhult och du ingår i den operativa ledningsgruppen.  Du rapporterar till Lammhults Supply Chain Manager. Centralt fokus är på kostnadseffektivitet och flexibilitet för att möjliggöra fortsatt lönsam tillväxt. Den egna organisationen omfattar ca 70 medarbetare inom produktion, produktionsteknik, planering och fastighet.  

Dina kvalifikationer

Du har en relevant akademisk utbildning och minst 5 års erfarenhet av att leda produktionen i ett medelstort eller mindre tillverkande bolag samt dokumenterat goda ledaregenskaper. Du bör ha vana av att jobba med produktionsplanering och ständiga förbättringar. För oss är det viktigt att du är målmedveten och hängiven i kombination med god struktur och ett gott ledarskap. Vi uppskattar prestigelöshet, engagemang och initiativförmåga samt god kommunikativ förmåga att förmedla vårt budskap. 
 
Vill du vara med och utveckla Lammhults, ansök senast 2017-03-15. Vi gör löpande utvärderingar så skicka gärna ansökan före detta datum.

Ansök via följande länk, där du också finner kontaktpersoner.
https://e-recruitmentsolutions-net.loopiasecure.com/ad_container.php?jobid=50182&mode=0

 

Lammhults Möbel AB grundades 1945 och har sedan dess utvecklats till ett internationellt erkänt designmöbelföretag. Lammhults utvecklar och marknadsför moderna möbler med internationell formgivning för företag med höga krav på funktionalitet, kvalitet, miljö och estetik. Med en exportandel på ca 40% finns Lammhults möbler representerade i många prestigefyllda inredningsprojekt världen över. Lammhults omsätter idag 180 Mkr och har 110 medarbetare varav 70 arbetar med produktion. Lammhults ingår i det börsnoterade bolaget Lammhults Design Group.