Menu
News & Stories / Lammhults söker inköpare

Lammhults söker inköpare

Lammhults är i en spännande fas av utveckling med investeringar i nya produkter vilket också ställer nya krav på vår inköpsorganisation. Under 2016 genomfördes en omfattande investering i vår produktionsanläggning som går in i en slutfas första halvåret 2017.

Vi behöver nu utöka vår inköpsavdelning. Tjänsten är placerad i Lammhult och du ingår i ett inköpsteam bestående av tre inköpare och en inköpschef. Centralt fokus är på kostnadseffektivitet och flexibilitet för att möjliggöra fortsatt lönsam tillväxt.   

Dina kvalifikationer

Du har en relevant akademisk utbildning inom inköp/logistik och gärna några års erfarenhet. Du har en förståelse för hur inköp jobbar och bidrar aktivt till att utveckla våra inköpsprocesser. Vi är just nu inne i en utvecklingsfas och vi värderar därför förståelse för system och betydelsen av ett strukturerat arbetssätt högt. För oss är det viktigt att du är målmedveten och är en lagspelare för att kunna passa in hos Lammhults. Vi uppskattar vidare prestigelöshet, engagemang och initiativförmåga samt god kommunikativ förmåga att förmedla vårt budskap. 
 
Vill du vara med och utveckla Lammhults, ansök senast 2017-03-31. Vi gör löpande utvärderingar så skicka gärna ansökan före detta datum.

Ansök via följande länk, där du också finner kontaktpersoner.
https://e-recruitmentsolutions-net.loopiasecure.com/ad_container.php?jobid=50183&mode=0

 

Lammhults Möbel AB grundades 1945 och har sedan dess utvecklats till ett internationellt erkänt designmöbelföretag. Lammhults utvecklar och marknadsför moderna möbler med internationell formgivning för företag med höga krav på funktionalitet, kvalitet, miljö och estetik. Med en exportandel på ca 40% finns Lammhults möbler representerade i många prestigefyllda inredningsprojekt världen över. Lammhults omsätter idag 180 Mkr och har 110 medarbetare varav 70 arbetar med produktion. Lammhults ingår i det börsnoterade bolaget Lammhults Design Group.